زنجیره هوشمند بایننس (BSC) چیست؟ آشنایی با آن و شناخت ویژگی‌های آن

امتیازت رو ثبت کن!

زنجیره هوشمند بایننس (Binance Smart Chain) یک پلتفرم جدید است که هدف آن کاهش هزینه های تراکنش و ایجاد فضایی برای ایجاد برنامه‌های کاربردی (DApps) و سایر محصولات DeFi است. قبل از تعریف Binance Smart Chain ، ابتدا بیایید زنجیره بایننس را بشناسیم.

زنجیره بایننس (Binance Chain) چیست؟

زنجیره بایننس (BC) یک بلاکچین است که توسط بایننس توسعه یافته است و هدف آن ارائه یک صرافی غیرمتمرکز (DEX) برای ارزهای دیجیتال است. 

زنجیره بایننس بر اجماع BFT و اثبات سهام (PoS) متکی است. این زنجیره بر روی فورک یا انشعاب‌هایی از Tendermint و Cosmos SDK ساخته شده است.

زنجیره هوشمند بایننس (Binance Smart Chain) چیست؟

زنجیره هوشمند بایننس (Binance Smart Chain) یک شبکه بلاکچین است که برای اجرای برنامه های کاربردی مبتنی بر قرارداد هوشمند ساخته شده است. 

زنجیره هوشمند بایننس (BSC) به موازات زنجیره بایننس (BC) اجرا می‌شود که به کاربران امکان می‌دهد بهترین‌ها را از هر دو طرف دریافت کنند ، ظرفیت بالای تراکنش در زنجیره بایننس و عملکرد قراردادهای هوشمند در زنجیره هوشمند بایننس.

این زنجیره ماشین مجازی اتریوم (EVM) را نیز پیاده سازی می کند که به آن اجازه می دهد برنامه های مبتنی بر اتریوم مانند MetaMask را اجرا کند.

هدف این پلتفرم این است که توسعه دهندگان را قادر سازد تا برنامه های غیرمتمرکز (DApps) را بسازند و به کاربران کمک کند تا دارایی های دیجیتال خود را با تاخیر کم و ظرفیت بالا مدیریت کنند.

Binance Smart Chain به دلیل ازدحام و مسائل مربوط به هزینه بالای بلاکچین اتریوم ، جذابیت بالایی برای کاربران داشت و معامله گران زیادی را به خود جلب کرد. 

زنجیره هوشمند بایننس (BSC)

بایننس کوین (Binance Coin) چیست؟

بایننس کوین (BNB) توکن بومی زنجیره بایننس است و در جولای 2017 در ابتدا به عنوان یک توکن ERC-20 راه اندازی شد. 

تراکنش‌های زنجیره بایننس ، توکن‌های BNB را طبق یک برنامه کارمزد ، هر سه ماه یکبار می‌سوزاند. با وجود عرضه اولیه 200 میلیونی ، این سوختن تا رسیدن به 100 میلیون ادامه خواهد داشت. 

بایننس کوین (BNB) در زنجیره بایننس به عنوان هزینه GAS برای معاملات ، هزینه صدور دارایی‌های جدید ، هزینه ضرب ، هزینه سوزاندن و … عمل می کند. 

BNB به زنجیره هوشمند بایننس (BSC) قدرت می‌دهد و برای اعتبارسنجی استفاده می‌شود. همچنین این توکن می تواند برای پرداخت هزینه های معاملاتی در صرافی استفاده شود.

زنجیره هوشمند بایننس (BSC) چگونه کار می کند؟

زنجیره هوشمند بایننس (BSC) از الگوریتم اجماع اثبات سهام Proof of Staked Authority (PoSA) استفاده می‌کند. در این الگوریتم اجماع کاربران می‌توانند با استیکینگ توکن بایننس کوین به اعتبارسنج‌های این زنجیره تبدیل شوند. 

همانطور که در بالا عنوان کردیم ، توکن‌های BNB هر سه ماه یکبار سوازنده می شوند یا از بازار کنار گذاشته می شوند. 

این نوع خارج کردن سکه از چرخه بازار ، برخلاف سیستم بسیاری از ارزهای دیجیتال دیگر است. با ایجاد یک بلاک جدید در BSC ،  توکن بایننس جدیدی تولید نمی‌شود. 

ویژگی‌های زنجیره هوشمند بایننس (BSC)

وجود بلاکچین مستقل:
در حالی که 
BSC به طور موازی با BC اجرا می شود ، زنجیره هوشمند بایننس یک بلاکچین مستقل است. این بدان معناست که حتی اگر زنجیره بایننس فعالیت خود را متوقف کند، BSC به اجرای وظایف فنی و تجاری خود ادامه خواهد داد.

سازگاری با اتریوم:
قراردادهای هوشمند که با اتریوم سازگار هستند ، توسط BSC پشتیبانی می شوند. از طریق این ویژگی ، توسعه دهندگان می توانند DApp ها، ابزارها و سایر اجزای اکوسیستم را بدون اصطکاک زیاد در شبکه BSC بسازند.

پشتیبانی از حاکمیت سهامداری:
این پلتفرم بر اساس یک مدل اجماع اثبات سهام (PoS) اجرا می شود. توکن بایننس کوین (BNB) نیز می‌تواند برای کمک به امنیت شبکه و رای دادن به پروتکل‌های حاکمیت جامعه مورد استفاده قرار گیرد. 

قابلیت همکاری بومی:
BC و BSC می توانند آزادانه و بدون اصطکاک با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این امر باعث می‌شود تا کاربران بتوانند ارزهای دیجیتال خود را بین BC و BSC جابجا کنند.

استیکینگ بایننس کوین (BNB)

در استیکینگ بایننس کوین (BNB) ، دارندگان BNB توکن های خود را در یک استخر استیکینگ قرار می دهند. 

سپس آن‌ها می‌توانند توکن‌های خود را به اعتبارسنجی اختصاص دهند. آنها می توانند به محض شروع انتخابات برای اعتبارسنجی بعدی ، توکن‌های خود را مجدداً به اعتبارسنجی دیگری اختصاص دهند.

BSC به منظور سازگاری با اتریوم و پشتیبانی از این ویژگی ، استیکینگ خود را در BC پیاده‌سازی می‌کند. این بدان معناست که پیوند توکن در بالای شبکه BC اتفاق می‌افتد نه BSC.

سخن پایانی

زنجیره هوشمند بایننس یک پلتفرم سریع و کم هزینه برای کاربران ارزهای دیجیتال است. جای تعجب نیست که تعداد کیف پول‌های فعال منحصربه‌فرد تا 9 فوریه 2021 به 50000 عدد رسیده است و حجم کل تراکنش‌های آن در ژانویه 2021 به 15 میلیارد دلار رسیده است.

تا زمانی که اتریوم همچنان با تراکم بالا ، سرعت پایین و کارمزدهای زیاد تراکنش چالش دارد ، می‌توان انتظار داشت که شاهد افزایش پذیرش جایگزین‌های مقرون‌به‌صرفه‌تر مانند زنجیره هوشمند بایننس ، پولکادات و کاردانو باشیم.

مرجع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *