معامله گران در بازار ارز دیجیتال ، روشهای معاملاتی مختلفی را امتحان کرده اند که از جمله آن ها می توان به دو استراتژی معاملاتی FOMO و MOMO اشاره کرد. معامله در بازارهای مالی به خصوص بازار ارز دیجیتال بسیار دشوار است ، به ویژه به این خاطر که این بازار درگیر نوسانات بالا و سقوط های غیرعادی است.
اما تعریف دو استراتژی معاملاتی FOMO و MOMO چیست؟ چگونه کار می کنند؟ این مقاله را بخوانید تا تفاوت این دو استراتژی معاملاتی FOMO و Momo را بدانید.
استراتژی FOMO
FOMO که مخفف Fear of Missing Out است ، یک استراتژی معاملاتی است که در آن فرد بدون در نظر گرفتن عواقب ، وارد یک موقعیت معاملاتی می شود. در استراتژی FOMO ، معامله گر به دلیل ترس از دست دادن سود وارد بازار می شود یا از بازار خارج می شود.
در استراتژی معاملاتی FOMO ، سرمایه گذاران نمی خواهند فرصت های قابل توجه برای کسب سود را از دست بدهند. بنابراین در دنیایی که اخبار به دلیل رسانه های اجتماعی به سرعت در حال گردش است ، استراتژی معاملاتی FOMO بسیار رایج است.
FOMO اغلب توسط احساسات و تمایلات معمولی انسان مانند حرص ، ترس ، طمع و غیره هدایت می شود. یک معامله گر که با تمایلاتی مانند حرص و طمع هدایت می شود ، اغلب بدون انجام تحقیقات به بازار می پیوندد و می خواهد از موقعیت غالب استفاده کند.
همچنین FOMO در مواقع ضرر و زیان نیز ، سرمایه گذاران را تحریک می کند. هنگامی که در معامله خود ضرر می کنید ، معمولا می خواهید سریعا ضرر خود را جبران کنید و به همین دلیل تصمیمات سرمایه گذاری خود را بر اساس احساسات FOMO اتخاذ می کنید.
استراتژی MOMO
MOMO یک استراتژی سرمایه گذاری است که توسط معامله گران مختلف استفاده می شود. در این استراتژی از افزایش قیمت دارایی ها و نوسانات کوتاه مدت موجود در بازار استفاده می کنند.
بیشتر سرمایه گذاران ، خرید ارزهای دیجیتال با قیمت پایین را ترجیح می دهند و سپس منتظر افزایش قیمت آن خواهند بود. اما در MOMO تقریبا برعکس است.
در استراتژی MOMO ، یک سرمایه گذار ابتدا ارز دیجیتال موردنظر را که ارزش آن افزایش پیدا کرده است ، شناسایی می کند. سپس آن را خریداری می کند و منتظر می ماند تا قیمت آن به اوج خود برسد. یک سرمایه گذار MOMO فقط بر نوسان کوتاه مدت و روندهای صعودی کوتاه مدت قیمت ها تمرکز می کند.
معامله گران MOMO باید زمان مناسب برای خرید یا فروش را بدانند. به همین دلیل ، معامله گران باتجربه که از استراتژی MOMO استفاده می کنند ، بازده بیشتری کسب می کنند.
مزایا و معایب استراتژی MOMO
مزایای متعددی در رابطه با استراتژی معاملاتی MOMO وجود دارد. استراتژی MOMO این پتانسیل را دارد که در مدت کوتاهی سود فوق العاده ای به ارمغان بیاورد. یک معاملهگر MOMO هنگامی که متوجه افزایش ارزش سکه ای می شود ، با سرمایه گذاری روی آن ، از نوسان قیمت آن استفاده می کند.
از آنجا که سرمایه گذاران MOMO احساسات خود را دنبال نمی کنند ، می توانند به درستی تصمیم بگیرند و بازده خود را افزایش دهند. البته این تکنیک معاملاتی هم دارای اشکالاتی است که از جمله آن می توان به نیاز به زمان زیاد و حساسیت بیش از حد به بازار اشاره کرد.
مقایسه دو استراتژی FOMO و MOMO
اگرچه در هر دو مورد معامله گران می خواهند از نوسانات بازار استفاده کنند ، اما در FOMO اکثر تصمیمات بر اساس احساسات گرفته می شوند. در حالی که در استراتژی MOMO معامله گران ترجیح می دهند کمی تجزیه و تحلیل کنند.
معامله گر FOMO در مورد بازار تحقیق نمی کند و تصمیم گیری اش اغلب از روی حرص ، طمع و ترس است. معامله گران FOMO عمدتا اهل ریسک نیستند. بنابراین ، هنگامی که متوجه تغییرات جزئی در قیمت می شوند ، ارز دیجیتال خود را می فروشند.
از سوی دیگر ، معامله گران MOMO از نوسانات بازار استفاده می کنند ، اما ترجیح می دهند به جای پیروی از سایر معامله گران ، رهبران بازار باشند. تصمیم گیری آنها از احساسات پیروی نمی کند و تجزیه و تحلیل آماری خود را انجام می دهند.
در MOMO سرمایه گذار بر روی توکن های با ارزش سرمایه گذاری می کند و آنها را در هنگام رسیدن به حداکثر ارزش ، می فروشد.
کاملاً واضح است که از بین FOMO و MOMO ، یک سرمایه گذار بهتر است از MOMO برای بازدهی بیشتر استفاده کند.