3 باور غلط سرمایه‌گذاری در ارز دیجیتال

امتیازت رو ثبت کن!

این روزها ارزهای دیجیتال در صدر اخبار هستند و توجهات را به سمت خود جلب کرده‌اند. همین گسترش ارزهای دیجیتال ، باعث ایجاد یک سری باور غلط سرمایه‌گذاری در ارز دیجیتال شده است.

حفظ حریم خصوصی و ناشناس بودن ویژگی‌های کلیدی فناوری بلاکچین است که زیربنای ارزهای دیجیتال می باشد. 

مانند بسیاری از صنایع نوپا و در حال رشد ، اطلاعات نادرست یا عدم درک کامل ، باعث ایجاد تصوراتی غلط در مورد سرمایه‌گذاری در ارز دیجیتال شده است. در این مقاله ما 3 باور غلط سرمایه‌گذاری در ارز دیجیتال را مطرح می کنیم.

باور غلط اول : ارزهای دیجیتال کاربرد مجرمانه دارند

اغلب ارزهای دیجیتال را به عنوان مکانیزمی ایده‌آل برای فعالیت های مجرمانه می‌شناسند. اما واقعیت این است که اکثریت قریب به اتفاق تراکنش‌های ارز دیجیتال ، مجرمانه نیستند و با بررسی مناسب ارزهای دیجیتال ، می‌توان افراد سودجو را دور نگه داشت.

با وجود بیش از 450 صرافی برای انتخاب ، سرمایه‌گذاران در هنگام معامله ارزهای دیجیتال با کمبود مکان مواجه نخواهند شد ، اما مهم است که بدانیم همه صرافی‌های ارز دیجیتال ، یکسان نیستند. 

هنگام بررسی یک صرافی ، سرمایه‌گذاران باید اطمینان حاصل کنند که صرافی‌ها در مورد کاربران خود دقت لازم را انجام می‌دهند و سیاست‌های KYC و AML را اعمال می کنند. این سیاست‌ها می توانند صرافی ها را در برابر تراکنش های غیرقانونی محافظت کنند و به آن‌ها کمک کنند تا هر گونه فعالیت مشکوکی را شناسایی کنند.

باور غلط دوم : ارزهای دیجیتال یک سرمایه‌گذاری قابل اعتماد نیستند

بسیاری از سرمایه‌گذاران ، بازار ارز دیجیتال را نسبتاً مبهم می‌بینند ، جایی که قیمت‌ ارزهای دیجیتال در معرض دستکاری است و تشخیص اینکه کدام دارایی برای سرمایه‌گذاری بهتر است ، دشوار است. این عوامل به شکل‌گیری این تصور کمک کرده است که ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری قابل اعتماد نیستند.

داده های غیرقابل اعتماد یک چالش کلیدی در بازار رو به رشد ارز دیجیتال بوده است. برخی صرافی‌های ارز دیجیتال حجم معاملات زیادی را برای جذب مشتری گزارش می‌کنند که پس از بررسی دقیق‌تر توسط داده‌های دفترچه سفارش ، مشخص می شود این گزارشات دقیق و واقعی نیست.

با وجود اینکه داده های غیرقابل اعتماد دردسری برای بازار ارزهای دیجیتال بوده است ، سرمایه گذاران می توانند با بررسی کامل کیفیت داده‌ها و اطلاعات صرافی ها ، از صحت آن‌ها اطمینان حاصل کنند.

باور غلط سوم : ارزهای دیجیتال ایمن نیستند

گاهی اوقات بازار ارزهای دیجیتال تحت تأثیر اخبار هک و کلاهبرداری قرار گرفته است که عمدتاً در نتیجه وجود برخی ایرادهای امنیتی است که در صرافی های فاقد امنیت کافی وجود دارد. 

اما این چالش مختص ارزهای دیجیتال نیست و هک و کلاهبرداری می تواند یک مشکل گسترده در بسیاری از صنایع دیجیتال باشد.

با این حال ، اگر صرافی بیمه ای را برای محافظت از کاربران خود در برابر هک و کلاهبرداری ارائه نکند ، وجود ایرادهای امنیتی می تواند در فضای ارزدیجیتال مشکل ساز باشد. ارزیابی کامل سیستم‌ها و شیوه‌های امنیتی ، برای محافظت از دارایی‌های کاربران در هر پلتفرمی ضروری است.

سخن پایانی

در واقع اگر صرافی‌های ارز دیجیتال به درستی بررسی شوند ، بسیاری از باورهای غلط گفته شده مرتبط با سرمایه گذاری در ارز دیجیتال ، وجود نخواهد داشت. جدای از آن ، هر فردی که به ورود به بازار ارز دیجیتال تمایل دارد ، باید مطالعات و بررسی‌های خود را انجام دهد تا دچار این باورهای غلط نشود.

مرجع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *