7 شاخص تحلیل فاندامنتال در ارزهای دیجیتال که باید بررسی شود

امتیازت رو ثبت کن!

7 شاخص تحلیل فاندامنتال در ارزهای دیجیتال

مانند سایر بازارهای مالی ، بازار ارز دیجیتال هم نیاز به انجام تحلیل های مختلف از جمله تحلیل فاندامنتال دارد. هر شاخص تحلیل فاندامنتال دارای اطلاعاتی است که باید به دقت بررسی شود.

اگر به سرمایه گذاری در ارز دیجیتال فکر می کنید ، باید اطمینان حاصل کنید که قبل از خرید ارزهای دیجیتال مورد نظر خود ، تمام تحقیقات لازم را انجام داده اید. عدم انجام تحقیقات ، منجر به از دست دادن سرمایه شما می شود. 

 در اینجا 7 شاخص تحلیل فاندامنتال که باید قبل از سرمایه گذاری در نظر بگیرید، معرفی می شود.

1. شاخص اول تحلیل فاندامنتال: عرضه در گردش (Circulating Supply)​

عرضه در گردش به تعداد کوین ها یا ارزهای دیجیتالی گفته می شود که در حال حاضر در بازار وجود دارد و در گردش است. 

می توان از عرضه در گردش ارز دیجیتال برای محاسبه ارزش بازار آن استفاده کرد که با ضرب قیمت فعلی بازار در تعداد کوین های در گردش بدست می آید. 

2. شاخص دوم تحلیل فاندامنتال: حداکثر عرضه (Maximum Supply)​

حداکثر عرضه به تعداد کوین یا توکن هایی است که می تواند ایجاد شود ، اشاره دارد. حداکثر عرضه توسط محدودیت های تعیین شده برای هر پروتکل یک دارایی دیجیتال مشخص می شود.

برای درک فشار احتمالی روی یک ارز دیجیتال خاص ، نسبت بین عرضه در گردش و حداکثر عرضه را در نظر بگیرید.

3. شاخص سوم تحلیل فاندامنتال: نسبت NVT​

نسبت NVT نسبت بین ارزش شبکه و تعداد معاملات در شبکه است. این نسبت مشابه نسبت P / E در سهام است. ارزش شبکه که معمولاً به عنوان ارزش بازار شناخته می شود ، از ضرب عرضه در گردش در قیمت فعلی  بدست می آید.

به عبارتی ساده ، نسبت NVT پایین تر به طور معمول ارزش بالقوه بیشتری را به سرمایه گذاران نشان می دهد. همچنین نسبت بالاتر NVT ریسک بیشتری را نشان می دهد.

4. شاخص چهارم تحلیل فاندامنتال: نسبت P / BE​

جنبه ای از تحلیل های بنیادی که سرمایه گذاری در سهام با آن بیگانه است ، مفهوم استخراج است. استخراج فرآیندی است که به موجب آن گره های شبکه ، معاملات بلاکچین را در ازای دریافت چندین توکن اعتبار سنجی می کنند.

نسبت P / BE رابطه بین قیمت فعلی و هزینه استخراج را اندازه گیری می کند. شما می توانید آن را با تقسیم قیمت فعلی بر هزینه استخراج محاسبه کنید. اگر نسبت P / BE کمتر از 1.2 باشد، روند صعودی است و اگر بیش از 3.2 باشد ، روند نزولی است. 

5. شاخص پنجم تحلیل فاندامنتال: شدت معامله (Trade intensity)​

یک شاخص تحلیل فاندامنتال مهم دیگر ، شدت معامله است. برای تعیین میزان تاثیر جریان ورودی یک صرافی بر عرضه، سرمایه گذار می‌تواند از شاخص شدت معامله کمک بگیرد. 

شدت معامله در واقع تعداد دقیق خرید و فروش یک ارز دیجیتال را مورد بررسی قرار می‌دهد و نشان می‌دهد که کوین وارد شده به یک صرافی چند بار معامله شده است.

در واقع شدت معامله به ما می‌گوید که چند نفر مایل به خرید بیت کوین ارسال شده صرافی‌ها هستند. افزایش این شاخص به معنی این است که خریداران بیش از فروشندگان هستند و این می‌تواند نشانه روند صعودی باشد.

6. شاخص ششم تحلیل فاندامنتال: نقد شوندگی (Liquidity)​

شاخص نقد شوندگی، در واقع نسبت متوسط جریان خالص به ناخالص دارایی‌های یک موجودیت در طول عمر آن است. باید بدانید که منظور از جریان ، تمام آدرس‌های کنترل شده توسط آن موجودیت است.

برای درک مناسب تعداد موجودیت‌ های نقدی و غیر نقدی ، باید آدرس‌ های متعلق به موجودیت‌ های مختلف شناسایی شوند.

7. شاخص هفتم تحلیل فاندامنتال: نرخ تورم سالانه​

سرمایه گذاران ارز دیجیتال اغلب فاکتوری به نام تورم را نادیده می گیرند. در بازار ارز دیجیتال ، تورم بالا فشار رو به پایین قابل توجهی بر قیمت ها ایجاد می کند. 

محاسبه نرخ تورم سالانه هر ارز دیجیتال بسیار آسان است. با استفاده از زمانبندی پاداش بلاک ، تعداد سکه های جدید که در سال آینده ایجاد می شوند بر عرضه در گردش تقسیم می شود.

سخن پایانی

باید بدانید که هیچ شاخص تحلیل فاندامنتال خاصی نمی تواند اطمینان حاصل کند که شما سرمایه گذاری خوبی انجام می دهید یا خیر. شما باید شاخص های مختلف را بررسی کنید تا سطحی از ریسک را که از نظر شما مناسب است ، پیدا کنید. 

قانون اصلی سرمایه گذاری در ارز دیجیتال را به خاطر بسپارید! همیشه این احتمال وجود دارد که تمام پول خود را از دست بدهید. هرگز تمام توان مالی خود را وارد سرمایه گذاری نکنید و فقط روی بخشی از سرمایه خود ریسک کنید.

مرجع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن